
Testenine za lazanjo Le Veneziane pred uporabo ni potrebno kuhati. Narejene so samo iz koruzne in riževe moke brez dodatka mono in digliceridov in so odličnega okusa.
Priprava: Pripravite mesno ali zelenjavno omako in bešamel omako (brez glutena). V ognjevarno posodo v plasteh naložite testenine za lazanjo, bešamel omako, poljubno (mesno ali zelenjavno) omako in parmezan. Zaključite s plastjo omake, potresite s parmezanom in kakšnim koščkom masla. Pecite v pečici 20 minut pri 220 °C. Pred serviranjem naj lazanja počiva 10 minut.
Sestavine: koruzna moka 55%, riževa moka. Lahko vsebuje sledi soje.
Pakirano v kontrolirani atmosferi.
Povprečna hranilna vrednost v g na 100 g izdelka:
Energijska vrednost 1546 kJ / 364 kcal
Maščobe 1,4 g
- od tega nasičene maščobe 0,3 g
Ogljikovi hidrati 81 g
- od tega sladkorji 0,6 g
Vlaknine 1,2 g
Beljakovine 6,6 g
Sol 0,14 g
Neto količina: 250 g
Proizvajalec: Molino di Ferro, Italija
Hranite v suhem in hladnem prostoru.
Uporabno najmanj do datuma označenega na embalaži. Lot izdelka je označen na embalaži izdelka.