Informacije o izdelku
Koda izdelka: 103.003 Kategorija: Dodatki za peko in kuhanje3,99 €
Na zalogi
Opis
Sestava : trsni sladkor*, bourbon vanilja* (6,25 %).
*iz kontrolirane biološke pridelave. Kontrolira: DE-ÖKO-006. Kmetijstvo ne-EU.
Brez glutena in laktoze.
Vaniljev sladkor z veliko prave bourbon vanilje in brez dodatkov arom. Biovegan vaniljev sladkor je odličen za sladkanje krem, mešanih napitkov in sladic.
Priprava: vsebino vrečke premešajte z ostalimi sestavinami. Ena vrečka Biovegan vaniljevega sladkorja zadostuje za 500 g moke, sladico s 500 ml ali napitek z 1 l tekočine.
Recept:
Jabolčno-mlečni riž: 500 g jabolk operite, olupite in narežite na rezine. V 1 l mleka ali rastlinskega napitka primešajte 50 g sladkorja, 1 vrečko vaniljevega sladkorja, ščep soli, 2 žlici limoninega soka in zavrite. Dodajte jabolka in 200 g riža in kuhajte na srednjem ognju pribl. 40 minut. Potresite z Biovegan vaniljevim sladkorjem in cimetom.
Povprečna hranilna vrednost | na 100 g: |
---|---|
Energijska vrednost | 1.669 kJ/393 kcal |
Maščobe | <0,5 g |
Od tega nasičene maščobe | <0,1 g |
Ogljikovi hidrati | 97 g |
od tega sladkorji | 94 g |
Prehranske vlaknine | 1,8 g |
Beljakovine | <0,5 g |
Sol | <0,01 g |
Neto količina: 4 x 8 g
Proizvajalec : Biovegan, Nemčija
Hranite na suhem in hladnem mestu.
Rok uporabe in lot izdelka sta navedena na zadnji strani embalaže izdelka.
Product brand
Biovegan
Kategorije izdelkov
- Azijska hrana
- Darilni boni
- Deserti
- Dodatki za peko in kuhanje
- Hitra malica
- Izdelki brez dodanega sladkorja
- Izdelki s kratkim rokom uporabe
- Izdelki v akciji
- Juhe in jušni pripravki
- Kis
- Knjige
- Kozmetika
- Kruh in krušni izdelki
- Moke
- Muesli in kosmiči
- Napitki in smetane
- Novo v ponudbi
- Oreščki, semena in suho sadje
- Pijača
- Pizze in tortilje
- Polente in zdrobi
- Riž, testenine in njoki
- Sladke pripravljene zmesi
- Sladki in slani namazi
- Sladki program
- Slane pripravljene zmesi
- Slani prigrizki
- Tople in hladne omake, gotove jedi
- Vložnine
- Začimbe
- Žita in stročnice v zrnju
- Žitne in sadne rezine