Informacije o izdelku
Koda izdelka: 139.003 Kategorije: Moke, Pudingi in kreme3,19 €
Že pripravljena mešanica za vsaj 10 različnih vrst peciva. Brez alergenov. Posebej formulirano za osebe s preobčutljivostjo na gluten.
Na zalogi
Opis
Sestavine : riževa moka, sladkor, krompirjev škrob, sredstva za vzhajanje: natrijev hidrogenkarbonat in dinatrijev difosfat, gostilo: tara gumi, sol, naravne arome. Lahko vsebuje sledi mleka. Brez glutena.
Povprečna hranilna vrednost | na 100 g: |
---|---|
Energijska vrednost | 1.527 kJ/364 kcal |
Maščobe | 17 g |
Od tega nasičene maščobe | 10,4 g |
Ogljikovi hidrati | 47,8 g |
od tega sladkorji | 20,3 g |
Prehranske vlaknine | 0,0 g |
Beljakovine | 5,0 g |
Sol | 0,76 g |
Navedene vrednosti veljajo za pecivo (biskvit) Margerita, pripravljeno z delno posnetim mlekom. Receptura je priložena proizvodu.
Neto količina : 390 g
Proizvajalec : Elah – Dufour S.p.A., Novi Ligure, Strada Serravalle 73, Italija.
Hranite na suhem in hladnem mestu.
Uporabno najmanj do: je navedeno na dnu embalaže.
Predlogi za pripravo:
TORTA S KORENJEM: preparat Tante torte, 125 g masla, 3 jajca, 30 ml mleka, 200 g naribanega korenja, slador v prahu za posip.
Preparat zmešajte skupaj z zmehčanim maslom, jajci in mlekom. Dodajte korenje in premešajte, da dobite homogeno zmes. V namaščenem pekaču pecite brez ventilacije 45 minut pri 180 °C.
Pečeno ohladite in posipajte s sladkorjem v prahu.
SADNI KRUH: preparat Tante torte, 65 g masla, 2 jajci, 200 g kandiranega sadja, 100 g rozin.
Preparat zmešajte skupaj z razmehčanim maslom in jajci. Dodajte kandirano sadje in rozine in premešajte, da dobite homogeno zmes. V namaščenem pekaču pecite brez ventilacije 40 – 45 minut pri 175 – 180 °C. Preden servirate naj pecivo počiva 2 uri.
LIMONOVA TORTA:
– za osnovo : polovica preparata Tante torte, 65 g masla, 1 jajčni rumenjak
– za zgornji sloj: druga polovica preparata Tante torte, 65 g masla, 1 jajce, 1jajčni beljak, 50 ml limonovega soka (cca. 1-2 limoni), naribana lupinica 1 limone, 15 g sladkorja (1 žlica), sladkor v prahu za posipanje.
Prvi polovici preparata dodajte zmehčano maslo, rumenjak in eno žlico vode in premešajte z rokami, da dobite homogeno zmes. Testo razporedite v namaščen pekač z visokim robom.
Z električnim mešalnikom posebej zmešajte drugo polovico preparata, zmehčano maslo, jajce, beljak, limonov sok, sladkor in lupinico limone. Maso prelijte čez spodnji sloj in pecite brez ventilacije 30 -35 minut pri 175 – 180 °C.
Pečeno ohladite in posipajte s sladkorjem v prahu.
TORTA Z JABOLKI: preparat Tante torte, 125 g masla, 3 jajca, 30 ml mleka, 2 jabolki (cca. 250 g).
Product brand
Elah-Dufor
Kategorije izdelkov
- Azijska hrana
- Darilni boni
- Deserti
- Dodatki za peko in kuhanje
- Hitra malica
- Izdelki brez dodanega sladkorja
- Izdelki s kratkim rokom uporabe
- Izdelki v akciji
- Juhe in jušni pripravki
- Kis
- Knjige
- Kozmetika
- Kruh in krušni izdelki
- Moke
- Muesli in kosmiči
- Napitki in smetane
- Novo v ponudbi
- Oreščki, semena in suho sadje
- Pijača
- Pizze in tortilje
- Polente in zdrobi
- Riž, testenine in njoki
- Sladke pripravljene zmesi
- Sladki in slani namazi
- Sladki program
- Slane pripravljene zmesi
- Slani prigrizki
- Tople in hladne omake, gotove jedi
- Vložnine
- Začimbe
- Žita in stročnice v zrnju
- Žitne in sadne rezine