Opis
PRIPRAVEK ZA BISKVIT BREZ GLUTENA. Posebej formulirano za osebe, intolerantne na gluten.
Sestavine : riževa moka, sladkor, krompirjev škrob, sredstva za vzhajanje: natrijev hidrogenkarbonat in dinatrijev difosfat, gostilo: tara gumi, sol, naravne arome. Lahko vsebuje sledi mleka. Brez glutena.
Navedene vrednosti veljajo za pecivo (biskvit) Margerita, pripravljeno z delno posnetim mlekom. Receptura je priložena proizvodu.
Neto količina : 390 g
Proizvajalec : Elah - Dufour S.p.A., Novi Ligure, Strada Serravalle 73, Italija.
Hranite na suhem in hladnem mestu.
Uporabno najmanj do konca: je navedeno na dnu embalaže.
Predlogi za pripravo:
TORTA S KORENJEM: preparat Tante torte, 125 g masla, 3 jajca, 30 ml mleka, 200 g naribanega korenja, slador v prahu za posip.
Preparat zmešajte skupaj z zmehčanim maslom, jajci in mlekom. Dodajte korenje in premešajte, da dobite homogeno zmes. V namaščenem pekaču pecite brez ventilacije 45 minut pri 180 °C.
Pečeno ohladite in posipajte s sladkorjem v prahu.
SADNI KRUH: preparat Tante torte, 65 g masla, 2 jajci, 200 g kandiranega sadja, 100 g rozin.
Preparat zmešajte skupaj z razmehčanim maslom in jajci. Dodajte kandirano sadje in rozine in premešajte, da dobite homogeno zmes. V namaščenem pekaču pecite brez ventilacije 40 - 45 minut pri 175 - 180 °C. Preden servirate naj pecivo počiva 2 uri.
LIMONOVA TORTA:
- za osnovo : polovica preparata Tante torte, 65 g masla, 1 jajčni rumenjak
- za zgornji sloj: druga polovica preparata Tante torte, 65 g masla, 1 jajce, 1jajčni beljak, 50 ml limonovega soka (cca. 1-2 limoni), naribana lupinica 1 limone, 15 g sladkorja (1 žlica), sladkor v prahu za posipanje.
Prvi polovici preparata dodajte zmehčano maslo, rumenjak in eno žlico vode in premešajte z rokami, da dobite homogeno zmes. Testo razporedite v namaščen pekač z visokim robom.
Z električnim mešalnikom posebej zmešajte drugo polovico preparata, zmehčano maslo, jajce, beljak, limonov sok, sladkor in lupinico limone. Maso prelijte čez spodnji sloj in pecite brez ventilacije 30 -35 minut pri 175 - 180 °C.
Pečeno ohladite in posipajte s sladkorjem v prahu.
TORTA Z JABOLKI: preparat Tante torte, 125 g masla, 3 jajca, 30 ml mleka, 2 jabolki (cca. 250 g).
Sestavine : riževa moka, sladkor, krompirjev škrob, sredstva za vzhajanje: natrijev hidrogenkarbonat in dinatrijev difosfat, gostilo: tara gumi, sol, naravne arome. Lahko vsebuje sledi mleka. Brez glutena.
Povprečna hranilna vrednost | na 100 g: |
---|---|
Energijska vrednost | 1.527 kJ/364 kcal |
Maščobe | 17 g |
Od tega nasičene maščobe | 10 g |
Ogljikovi hidrati | 48 g |
od tega sladkorji | 20 g |
Prehranske vlaknine | 0,0 g |
Beljakovine | 5,0 g |
Sol | 0,76 g |
Navedene vrednosti veljajo za pecivo (biskvit) Margerita, pripravljeno z delno posnetim mlekom. Receptura je priložena proizvodu.
Neto količina : 390 g
Proizvajalec : Elah - Dufour S.p.A., Novi Ligure, Strada Serravalle 73, Italija.
Hranite na suhem in hladnem mestu.
Uporabno najmanj do konca: je navedeno na dnu embalaže.
Predlogi za pripravo:
TORTA S KORENJEM: preparat Tante torte, 125 g masla, 3 jajca, 30 ml mleka, 200 g naribanega korenja, slador v prahu za posip.
Preparat zmešajte skupaj z zmehčanim maslom, jajci in mlekom. Dodajte korenje in premešajte, da dobite homogeno zmes. V namaščenem pekaču pecite brez ventilacije 45 minut pri 180 °C.
Pečeno ohladite in posipajte s sladkorjem v prahu.
SADNI KRUH: preparat Tante torte, 65 g masla, 2 jajci, 200 g kandiranega sadja, 100 g rozin.
Preparat zmešajte skupaj z razmehčanim maslom in jajci. Dodajte kandirano sadje in rozine in premešajte, da dobite homogeno zmes. V namaščenem pekaču pecite brez ventilacije 40 - 45 minut pri 175 - 180 °C. Preden servirate naj pecivo počiva 2 uri.
LIMONOVA TORTA:
- za osnovo : polovica preparata Tante torte, 65 g masla, 1 jajčni rumenjak
- za zgornji sloj: druga polovica preparata Tante torte, 65 g masla, 1 jajce, 1jajčni beljak, 50 ml limonovega soka (cca. 1-2 limoni), naribana lupinica 1 limone, 15 g sladkorja (1 žlica), sladkor v prahu za posipanje.
Prvi polovici preparata dodajte zmehčano maslo, rumenjak in eno žlico vode in premešajte z rokami, da dobite homogeno zmes. Testo razporedite v namaščen pekač z visokim robom.
Z električnim mešalnikom posebej zmešajte drugo polovico preparata, zmehčano maslo, jajce, beljak, limonov sok, sladkor in lupinico limone. Maso prelijte čez spodnji sloj in pecite brez ventilacije 30 -35 minut pri 175 - 180 °C.
Pečeno ohladite in posipajte s sladkorjem v prahu.
TORTA Z JABOLKI: preparat Tante torte, 125 g masla, 3 jajca, 30 ml mleka, 2 jabolki (cca. 250 g).
Priporočamo nadgradnjo brskalnika
Naša spletna stran je detektirala, da uporabljate zastarelo verzijo iskalnika, kar vas bo oviralo pri nekaterih funkcionalnostih.
S pomočjo spodnjih povezav nadgradite svoj obstoječi brskalnik.