Opis
Testenine iz riža in koruze. Brez glutena. Posebej formulirano za osebe s preobčutljivostjo na gluten. Vir vlaknin.
Sestavine: koruzna moka 52,5%, riževa moka 44% (polnozrnata riževa moka 36%, riževa moka), krompirjev škrob, emulgator: mono- in digliceridi maščobnih kislin.
Čas kuhanja: 9 minut
Čas kuhanja v 2 korakih:
Predriprava: za optimalno pripravljene testenine za vsakih 100 g zavrite 1 l osoljene vode. Kuhajte 7 minut, voda naj ves čas vre. Odcedite, ohladite na sobno temperaturo, prelijte z oljem in pokrijte. Shranite v hladilniku najmanj 1 uro in največ 20 ur.
Priprava: testenine pogrejte v vreli vodi 10 sekund.
Neto količina: 500 g
Proizvajalec: Molino Andriani, Italija
Hranite na hladnem in suhem mestu.
Uporabno najmanj do: je označeno na hrbtni strani embalaže.
Sestavine: koruzna moka 52,5%, riževa moka 44% (polnozrnata riževa moka 36%, riževa moka), krompirjev škrob, emulgator: mono- in digliceridi maščobnih kislin.
Čas kuhanja: 9 minut
Čas kuhanja v 2 korakih:
Predriprava: za optimalno pripravljene testenine za vsakih 100 g zavrite 1 l osoljene vode. Kuhajte 7 minut, voda naj ves čas vre. Odcedite, ohladite na sobno temperaturo, prelijte z oljem in pokrijte. Shranite v hladilniku najmanj 1 uro in največ 20 ur.
Priprava: testenine pogrejte v vreli vodi 10 sekund.
| Povprečna hranilna vrednost | na 100 g |
| Energijska vrednost | 1.445 kJ / 341 kcal |
| Maščobe | 2,0 g |
| od tega nasičene maščobe | 0,5 g |
| Ogljikovi hidrati | 73 g |
| od tega sladkorji | 0,3 g |
| Prehranske vlaknine | 2,8 g |
| Beljakovine | 6,3 g |
| Sol | <0,01 g |
Neto količina: 500 g
Proizvajalec: Molino Andriani, Italija
Hranite na hladnem in suhem mestu.
Uporabno najmanj do: je označeno na hrbtni strani embalaže.
Priporočamo nadgradnjo brskalnika
Naša spletna stran je detektirala, da uporabljate zastarelo verzijo iskalnika, kar vas bo oviralo pri nekaterih funkcionalnostih.
S pomočjo spodnjih povezav nadgradite svoj obstoječi brskalnik.
