Opis
Testenine brez glutena. Posebej formulirane za ljudi s celiakijo
Sestavine: koruzna moka 50,4%, polnozrnata riževa moka 22%, riževa moka 21,4%, krompirjev škrob, kvinojina moka 3%, stabilizator: mono in digliceridi maščobnih kislin. Lahko vsebuje sledi soje. Brez glutena.
Čas kuhanja: 10 minut.
Neto količina: 400 g
Proizvajalec: Pastificio Lucio Garofalo, Italija
Hranite na hladnem in suhem mestu.
Uporabno najmanj do: je označeno levo spodaj na hrbtni strani embalaže.
Sestavine: koruzna moka 50,4%, polnozrnata riževa moka 22%, riževa moka 21,4%, krompirjev škrob, kvinojina moka 3%, stabilizator: mono in digliceridi maščobnih kislin. Lahko vsebuje sledi soje. Brez glutena.
Čas kuhanja: 10 minut.
Povprečna hranilna vrednost | na 100 g |
Energijska vrednost | 1.517 kJ / 358 kcal |
Maščobe | 1,8 g |
od tega nasičene maščobe | 0,3 g |
Ogljikovi hidrati | 77 g |
od tega sladkorji | 0,9 g |
Prehranske vlaknine | 2,8 g |
Beljakovine | 7,0 g |
Sol | <0,01 g |
Neto količina: 400 g
Proizvajalec: Pastificio Lucio Garofalo, Italija
Hranite na hladnem in suhem mestu.
Uporabno najmanj do: je označeno levo spodaj na hrbtni strani embalaže.
Priporočamo nadgradnjo brskalnika
Naša spletna stran je detektirala, da uporabljate zastarelo verzijo iskalnika, kar vas bo oviralo pri nekaterih funkcionalnostih.
S pomočjo spodnjih povezav nadgradite svoj obstoječi brskalnik.