Opis
Testenine brez glutena. Posebej formulirane za ljudi s celiakijo \n \nSestavine: koruzna moka 50,4%, polnozrnata riževa moka 22%, riževa moka 21,4%, krompirjev škrob, kvinojina moka 3%, stabilizator: E471 mono in digliceridi maščobnih kislin. Lahko vsebuje sledi soje. Brez glutena. \n \nČas kuhanja: Testenine ne potrebujejo predkuhanja. Pečemo jih v pečici pri 180 stopinjah 25 minut. V kolikor želite, jih lahko pokuhate v vreli vodi 6 minut in nato še v pečici pri 180 stopinjah 20 minut.
	
		
Neto količina: 400 g
Proizvajalec: Pastificio Lucio Garofalo, Italija
Hranite na hladnem in suhem mestu.
Uporabno najmanj do: je označeno na vrhu embalaže.
    | Povprečna hranilna vrednost | na 100 g | 
| Energijska vrednost | 1.517 kJ / 358 kcal | 
| Maščobe | 1,8 g | 
| od tega nasičene maščobe | 0,3 g | 
| Ogljikovi hidrati | 77 g | 
| od tega sladkorji | 0,9 g | 
| Prehranske vlaknine | 2,8 g | 
| Beljakovine | 7,0 g | 
| Sol | 0,01 g | 
Neto količina: 400 g
Proizvajalec: Pastificio Lucio Garofalo, Italija
Hranite na hladnem in suhem mestu.
Uporabno najmanj do: je označeno na vrhu embalaže.
Priporočamo nadgradnjo brskalnika
    Naša spletna stran je detektirala, da uporabljate zastarelo verzijo iskalnika, kar vas bo oviralo pri nekaterih funkcionalnostih.   
    S pomočjo spodnjih povezav nadgradite svoj obstoječi brskalnik.  
    
 
 
 Omogočene aktivnosti
Omogočene aktivnosti                         Onemogočene aktivnosti
Onemogočene aktivnosti