0 Košarica
0 Dodaj obrnjen produkt v košarico Obrnjeni

Opis

Koruzne testenine z vlakninami brez glutena. Posebej formulirano za osebe, preobčutljive na gluten.

Sestavine: koruzna moka 96,9%, rastlinske vlaknine 1,5%, prehranske vlaknine: inulin 1,5%, emulgator: mono in digliceridi maščobnih kislin rastlinskega porekla. Lahko vsebuje sledi soje. Brez glutena.

Priprava: dodajte k juham in enolončnicam in kuhajte 4-5 minut.
Povprečna hranilna vrednost na 100 g
Energijska vrednost 1.496 kJ / 353  kcal
Maščobe 0,66 g
od tega nasičene maščobe 0,15 g
Ogljikovi hidrati 78 g
od tega sladkorji 0,24 g
Prehranske vlaknine 3,9 g
Beljakovine 6,4 g
Sol 0,03 g

 

Neto količina: 250 g
Proizvajalec: Molino di Ferro, Italija
Hranite v suhem in hladnem prostoru.
Uporabno najmanj do: datuma označenega na dnu embalaže.
Priporočamo nadgradnjo brskalnika
Naša spletna stran je detektirala, da uporabljate zastarelo verzijo iskalnika, kar vas bo oviralo pri nekaterih funkcionalnostih.
S pomočjo spodnjih povezav nadgradite svoj obstoječi brskalnik.
Priljubljene
Vaše priljubljene so prazne