Opis
Koruzne testenine z vlakninami brez glutena. Posebej formulirano za osebe, preobčutljive na gluten.
Sestavine: koruzna moka 96,9%, rastlinske vlaknine 1,5%, prehranske vlaknine: inulin 1,5%, emulgator: mono in digliceridi maščobnih kislin rastlinskega porekla. Lahko vsebuje sledi soje. Brez glutena.
Priprava: dodajte k juham in enolončnicam in kuhajte 4-5 minut.
Neto količina: 250 g
Proizvajalec: Molino di Ferro, Italija
Hranite v suhem in hladnem prostoru.
Uporabno najmanj do: datuma označenega na dnu embalaže.
Sestavine: koruzna moka 96,9%, rastlinske vlaknine 1,5%, prehranske vlaknine: inulin 1,5%, emulgator: mono in digliceridi maščobnih kislin rastlinskega porekla. Lahko vsebuje sledi soje. Brez glutena.
Priprava: dodajte k juham in enolončnicam in kuhajte 4-5 minut.
Povprečna hranilna vrednost | na 100 g |
Energijska vrednost | 1.496 kJ / 353 kcal |
Maščobe | 0,66 g |
od tega nasičene maščobe | 0,15 g |
Ogljikovi hidrati | 78 g |
od tega sladkorji | 0,24 g |
Prehranske vlaknine | 3,9 g |
Beljakovine | 6,4 g |
Sol | 0,03 g |
Neto količina: 250 g
Proizvajalec: Molino di Ferro, Italija
Hranite v suhem in hladnem prostoru.
Uporabno najmanj do: datuma označenega na dnu embalaže.
Priporočamo nadgradnjo brskalnika
Naša spletna stran je detektirala, da uporabljate zastarelo verzijo iskalnika, kar vas bo oviralo pri nekaterih funkcionalnostih.
S pomočjo spodnjih povezav nadgradite svoj obstoječi brskalnik.