0 Košarica
0 Dodaj obrnjen produkt v košarico Obrnjeni

Opis

Testenine na osnovi koruzne moke. Brez glutena. Posebej formulirano za ljudi s celiakijo. 

Sestava: koruzna moka 55%, riževa moka. Lahko vsebuje sledi soje. Brez glutena.
Pakirano v kontrolirani atmosferi.

Priprava : Pripravite mesno ali zelenjavno omako in bešamel omako (brez glutena). V ognjevarno posodo v plasteh naložite testenine za lazanjo, bešamel omako, poljubno (mesno ali zelenjavno) omako in parmezan. Zaključite s plastjo omake, potresite s parmezanom in kakšnim koščkom masla. Pecite v pečici 20 minut pri 220 °C. Pred serviranjem naj lazanja počiva 10 minut.

 
Povprečna hranilna vrednost na 100 g
Energijska vrednost 1.546 kJ / 364 kcal
Maščobe 1,4 g
od tega nasičene maščobe 0,3 g
Ogljikovi hidrati 80 g
od tega sladkorji 0,6 g
Prehranske vlaknine 1,2 g
Beljakovine 6,6 g
Sol 0,03 g

Neto količina : 250 g
Proizvajalec : Molino di Ferro, Italija
Hranite v suhem in hladnem prostoru.
Uporabno najmanj do datuma označenega na embalaži spodaj. Lot izdelka je označen na embalaži izdelka.
Priporočamo nadgradnjo brskalnika
Naša spletna stran je detektirala, da uporabljate zastarelo verzijo iskalnika, kar vas bo oviralo pri nekaterih funkcionalnostih.
S pomočjo spodnjih povezav nadgradite svoj obstoječi brskalnik.
Priljubljene
Vaše priljubljene so prazne