Opis
Mešanica za čokoladni biskvit Brownies
Sestavine: riževa moka, sladkor, manj masten kakav v prahu 6%, sredstvo za vzhajanje: difosfati, natrijev karbonat; sol. Lahko vsebuje sledi soje. Brez glutena.
Priprava: 200 g jedilne čokolade raztopimo na vodni kopeli. Ko se stopi, dodamo 110 g olja in mešamo, da dobimo homogeno zmes. Pustimo, da se malo ohladi. V skledi penasto vmešamo 3 jajca, dodamo mešanico za brownije in stopljemo čokolado. Dobro premešamo. Pečico segrejemo na 180 stopinj. Pečemo v s peki papirjem obloženem pekaču (30 x 20 cm) 25 minut. Ohladimo.
Neto količina : 300 g
Proizvajalec: Molino Rossetto, Italija.
Hranite na hladnem in suhem mestu.
Uporabno najmanj do je označeno na desni strani embalaže.
Sestavine: riževa moka, sladkor, manj masten kakav v prahu 6%, sredstvo za vzhajanje: difosfati, natrijev karbonat; sol. Lahko vsebuje sledi soje. Brez glutena.
Priprava: 200 g jedilne čokolade raztopimo na vodni kopeli. Ko se stopi, dodamo 110 g olja in mešamo, da dobimo homogeno zmes. Pustimo, da se malo ohladi. V skledi penasto vmešamo 3 jajca, dodamo mešanico za brownije in stopljemo čokolado. Dobro premešamo. Pečico segrejemo na 180 stopinj. Pečemo v s peki papirjem obloženem pekaču (30 x 20 cm) 25 minut. Ohladimo.
Povprečna hranilna vrednost | na 100 ml |
Energijska vrednost | 1.546 kJ / 364 kcal |
Maščobe | 0,9 g |
od tega nasičene maščobe | 0,5 g |
Ogljikovi hidrati | 83 g |
od tega sladkorji | 42 g |
Prehranske vlaknine | 2,4 g |
Beljakovine | 4,9 g |
Sol | 0,20 g |
Neto količina : 300 g
Proizvajalec: Molino Rossetto, Italija.
Hranite na hladnem in suhem mestu.
Uporabno najmanj do je označeno na desni strani embalaže.
Priporočamo nadgradnjo brskalnika
Naša spletna stran je detektirala, da uporabljate zastarelo verzijo iskalnika, kar vas bo oviralo pri nekaterih funkcionalnostih.
S pomočjo spodnjih povezav nadgradite svoj obstoječi brskalnik.