Opis
Drobci iz temne čokolade
Sestavine: sladkor, kakavova pasta, emulgator: sojin lecitin. Minimalni delež kakava 46%. Lahko vsebuje sledi mleka. Brez glutena.
Priprava: za pripravo piškotov, mafinov in tort.
Recept:
- sestavine - 300 g moke, čajna žlička sode bikarbone, čajna žlička soli, 250 g masla, 150 g sladkorja, 150 g trsnega sladkorja, 2 jajci, vrečka vanili sladkorja, 250 g drobcev - temna čokolada NoiVoi, 100 g olupljenih lešnikov
- priprava - v skledi zmešajte moko, sodo bikarbono in sol. Z mešalnikom mešajte maslo in obe vrsti sladkorja vsaj 3 minute, dokler mešanica ne postane mehka in kremna. Na koncu dodajte vanili sladkor. Dodajte jajca in mešanico moke, sode bikarbone in soli, ter vse skupaj dobro premešajte. Lešnike na drobno sesekljajte in jih zmešajte skupaj z drobci NoiVoi. Vse skupaj zmešajte v enotno maso in pustite počivati v hladilniku vsaj eno uro. Pečico predhodno segrejte na 190 stopinj Celzija. Iz testa naredite enako velike kroglice in jih položite na pomaščen pekač, vendar ne preblizu skupaj. Pecite 8 - 10 minut. Pečene ohladite na rešetkasti površini.
Neto količina : 250 g
Proizvajalec :Consorzio C3, Italija
Hranite na suhem, hladnem in čistem mestu, brez vonjev
Uporabno najmanj do: je navedeno na zgornji strani embalaže
Sestavine: sladkor, kakavova pasta, emulgator: sojin lecitin. Minimalni delež kakava 46%. Lahko vsebuje sledi mleka. Brez glutena.
Priprava: za pripravo piškotov, mafinov in tort.
Recept:
- sestavine - 300 g moke, čajna žlička sode bikarbone, čajna žlička soli, 250 g masla, 150 g sladkorja, 150 g trsnega sladkorja, 2 jajci, vrečka vanili sladkorja, 250 g drobcev - temna čokolada NoiVoi, 100 g olupljenih lešnikov
- priprava - v skledi zmešajte moko, sodo bikarbono in sol. Z mešalnikom mešajte maslo in obe vrsti sladkorja vsaj 3 minute, dokler mešanica ne postane mehka in kremna. Na koncu dodajte vanili sladkor. Dodajte jajca in mešanico moke, sode bikarbone in soli, ter vse skupaj dobro premešajte. Lešnike na drobno sesekljajte in jih zmešajte skupaj z drobci NoiVoi. Vse skupaj zmešajte v enotno maso in pustite počivati v hladilniku vsaj eno uro. Pečico predhodno segrejte na 190 stopinj Celzija. Iz testa naredite enako velike kroglice in jih položite na pomaščen pekač, vendar ne preblizu skupaj. Pecite 8 - 10 minut. Pečene ohladite na rešetkasti površini.
Povprečna hranilna vrednost | na 100 g: |
---|---|
Energijska vrednost | 2.087 kJ/487 kcal |
Maščobe | 26 g |
Od tega nasičene maščobe | 16 g |
Ogljikovi hidrati | 56 g |
od tega sladkorji | 50 g |
Prehranske vlaknine | 8,2 g |
Beljakovine | 6,3 g |
Sol | 0,01 g |
Neto količina : 250 g
Proizvajalec :Consorzio C3, Italija
Hranite na suhem, hladnem in čistem mestu, brez vonjev
Uporabno najmanj do: je navedeno na zgornji strani embalaže
Priporočamo nadgradnjo brskalnika
Naša spletna stran je detektirala, da uporabljate zastarelo verzijo iskalnika, kar vas bo oviralo pri nekaterih funkcionalnostih.
S pomočjo spodnjih povezav nadgradite svoj obstoječi brskalnik.