Opis
PARADIŽNIKOVA OMAKA S TUNO
Sestavine: paradižnikova kaša (29%), paradižnikov koncentrat, voda, tuna v sončničnem olju (tuna , sončnično olje, sol) (9%), rastlinska olja (sončnično, repično, sojino), modificiran krompirjev škrob, sol, sladkor, pasta iz sardonov (sardoni, sol, sončnično olje), česen (0,5%), peteršilj (0,5%), oljčno olje, sredstvo za uravnavanje kislosti: mlečna kislina. Brez glutena. Poreklo paradižnika: EU
Navodilo za pripravo: Omako grejte nekaj minut na srednjem ognju, nato jo prelijte čez odcejene testenine.
Neto količina : 350 g
Proizvajalec : Consorzio C3, Italija
Hranite na hladnem in suhem mestu. Po odprtju hranite v hladilniku in porabite v treh dneh.
Uporabno najmanj do konca: je navedeno na na robu pokrovčka
Sestavine: paradižnikova kaša (29%), paradižnikov koncentrat, voda, tuna v sončničnem olju (tuna , sončnično olje, sol) (9%), rastlinska olja (sončnično, repično, sojino), modificiran krompirjev škrob, sol, sladkor, pasta iz sardonov (sardoni, sol, sončnično olje), česen (0,5%), peteršilj (0,5%), oljčno olje, sredstvo za uravnavanje kislosti: mlečna kislina. Brez glutena. Poreklo paradižnika: EU
Navodilo za pripravo: Omako grejte nekaj minut na srednjem ognju, nato jo prelijte čez odcejene testenine.
Povprečna hranilna vrednost | na 100 g |
Energijska vrednost | 377 kJ / 91 kcal |
Maščobe | 5,7 g |
od tega nasičene maščobe | 0,6 g |
Ogljikovi hidrati | 5,9 g |
od tega sladkorji | 4,0 g |
Prehranske vlaknine | 2,3 g |
Beljakovine | 2,8 g |
Sol | 1,7 g |
Neto količina : 350 g
Proizvajalec : Consorzio C3, Italija
Hranite na hladnem in suhem mestu. Po odprtju hranite v hladilniku in porabite v treh dneh.
Uporabno najmanj do konca: je navedeno na na robu pokrovčka
Priporočamo nadgradnjo brskalnika
Naša spletna stran je detektirala, da uporabljate zastarelo verzijo iskalnika, kar vas bo oviralo pri nekaterih funkcionalnostih.
S pomočjo spodnjih povezav nadgradite svoj obstoječi brskalnik.