Opis

MOKA ZA SLAŠČICE, brez glutena. Posebej formulirano za osebe z intoleranco na gluten.
Sestavine
: koruzni škrob, riževa moka, tapiokin škrob, sladkor, vlaknine indijskega trpotca, gostilo: hidroksipropilmetil celuloza in guar guma, sol, kvasni ekstrakt. Lahko vsebuje sledi gorčičnega semena, soje in sezamovih semen. Brez glutena

Predlog za pripravo:
KROSTATA - Potrebujete: 450 g Nutri free moke mix za slaščice, 220 g masla, 200 g sladkorja, 2 jajci, naribano lupinico polovice limone, 200 g poljubne marmelade brez glutena.
Zmešajte maslo in sladkor, dodajte moko, premešajte, dodajte jajca in lupinico in spet premešajte. Oblikujte hlebček, zavijte ga v folijo in postavite v hladilnik za 30 minut. Pekač obložite s papirjem za peko in nanj razporedite testo. Premažite z marmelado in pecite 45 minut pri 160 °C.
 
Povprečna hranilna vrednost na 100 g:
Energijska vrednost 1.508 kJ/355 kcal
Maščobe 0,4 g
Od tega nasičene maščobe 0,2 g
Ogljikovi hidrati 85 g
od tega sladkorji 4,6 g
Prehranske vlaknine 3,3 g
Beljakovine 1,1 g
Sol 0,25 g

 Neto količina : 1000 g
Proizvajalec : NT Food, Italija
Hranite v suhem in hladnem prostoru.
Uporabno najmanj do: datuma označenega na hrbtni strani embalaže levo spodaj.
Priporočamo nadgradnjo brskalnika
Naša spletna stran je detektirala, da uporabljate zastarelo verzijo iskalnika, kar vas bo oviralo pri nekaterih funkcionalnostih.
S pomočjo spodnjih povezav nadgradite svoj obstoječi brskalnik.