Opis
MEŠANICA ZA PIZZO BREZ GLUTENA. Posebej formulirano za osebe z intoleranco na gluten. Naravno brez laktoze.
Sestavine: koruzni škrob, riževa moka, ajdova moka, sladkor, vlaknine indijskega trpotca, sol, gostilo: guar moka in guma ksantana. Lahko vsebuje sledi gorčičnega semena in soje. Brez glutena, jajc, mleka.
Navodilo za pripravo testa:
Potrebujete: 500 g pripravljene mešanice, 370 g vode, 10 g svežega kvasa brez glutena, 30 g extra deviškega olivnega olja, 8 g soli. Vsebina zadostuje za 3-4 pizze.
Kvas dobro raztopite v vodi in ob mešanju postopoma dodajte k moki. Ko dobite homogeno zmes, dodajte še olje in sol in ju na hitro ugnetite. Testo zavijte v prozorno folijo za živila in ga postavite počivati v hladilnik za dve uri. Potem testo razdelite na 3 do 4 enake dele in pustite vzhajati, dokler se volumen ne poveča na dvojno količino. Vzhajano testo s pomokanimi rokami razvlecite v krog premera 28-30 cm. Obložite po želji in pecite 15 minut pri 250 °C. Posujte z na koščke natrgano mozzarelo in pecite še 7-10 minut.
Neto količina : 1000 g
Proizvajalec : Nuova Terra, Italija
Hranite v suhem in hladnem prostoru.
Uporabno najmanj do: datuma označenega na hrbtni strani embalaže.
Sestavine: koruzni škrob, riževa moka, ajdova moka, sladkor, vlaknine indijskega trpotca, sol, gostilo: guar moka in guma ksantana. Lahko vsebuje sledi gorčičnega semena in soje. Brez glutena, jajc, mleka.
Navodilo za pripravo testa:
Potrebujete: 500 g pripravljene mešanice, 370 g vode, 10 g svežega kvasa brez glutena, 30 g extra deviškega olivnega olja, 8 g soli. Vsebina zadostuje za 3-4 pizze.
Kvas dobro raztopite v vodi in ob mešanju postopoma dodajte k moki. Ko dobite homogeno zmes, dodajte še olje in sol in ju na hitro ugnetite. Testo zavijte v prozorno folijo za živila in ga postavite počivati v hladilnik za dve uri. Potem testo razdelite na 3 do 4 enake dele in pustite vzhajati, dokler se volumen ne poveča na dvojno količino. Vzhajano testo s pomokanimi rokami razvlecite v krog premera 28-30 cm. Obložite po želji in pecite 15 minut pri 250 °C. Posujte z na koščke natrgano mozzarelo in pecite še 7-10 minut.
Povprečna hranilna vrednost | na 100 g: |
---|---|
Energijska vrednost | 1.523 kJ/359 kcal |
Maščobe | 0,8 g |
Od tega nasičene maščobe | 0,2 g |
Ogljikovi hidrati | 85 g |
od tega sladkorji | 3,3 g |
Prehranske vlaknine | 1,6 g |
Beljakovine | 2,1 g |
Sol | 2,0 g |
Neto količina : 1000 g
Proizvajalec : Nuova Terra, Italija
Hranite v suhem in hladnem prostoru.
Uporabno najmanj do: datuma označenega na hrbtni strani embalaže.
Priporočamo nadgradnjo brskalnika
Naša spletna stran je detektirala, da uporabljate zastarelo verzijo iskalnika, kar vas bo oviralo pri nekaterih funkcionalnostih.
S pomočjo spodnjih povezav nadgradite svoj obstoječi brskalnik.