0 Košarica
0 Dodaj obrnjen produkt v košarico Obrnjeni

Opis

MEŠANICA ZA PIZZO BREZ GLUTENA. Posebej formulirano za osebe z intoleranco na gluten. Naravno brez laktoze.
Sestavine: koruzni škrob, riževa moka, ajdova moka, sladkor, vlaknine indijskega trpotca, sol, gostilo: guar moka in guma ksantana. Lahko vsebuje sledi gorčičnega semena in soje. Brez glutena, jajc, mleka.

Navodilo za pripravo testa:
Potrebujete: 500 g pripravljene mešanice, 370 g vode, 10 g svežega kvasa brez glutena, 30 g extra deviškega olivnega olja, 8 g soli. Vsebina zadostuje za 3-4 pizze.
Kvas dobro raztopite v vodi in ob mešanju postopoma dodajte k moki. Ko dobite homogeno zmes, dodajte še olje in sol in ju na hitro ugnetite. Testo zavijte v prozorno folijo za živila in ga postavite počivati v hladilnik za dve uri. Potem testo razdelite na 3 do 4 enake dele in pustite vzhajati, dokler se volumen ne poveča na dvojno količino. Vzhajano testo s pomokanimi rokami razvlecite v krog premera 28-30 cm. Obložite po želji in pecite 15 minut pri 250 °C. Posujte z na koščke natrgano mozzarelo in pecite še 7-10 minut.
Povprečna hranilna vrednost na 100 g:
Energijska vrednost 1.523 kJ/359 kcal
Maščobe 0,8 g
Od tega nasičene maščobe 0,2 g
Ogljikovi hidrati 85 g
od tega sladkorji 3,3 g
Prehranske vlaknine 1,6 g
Beljakovine 2,1 g
Sol 2,0 g

Neto količina : 1000 g
Proizvajalec : Nuova Terra, Italija
Hranite v suhem in hladnem prostoru.
Uporabno najmanj do: datuma označenega na hrbtni strani embalaže.
Priporočamo nadgradnjo brskalnika
Naša spletna stran je detektirala, da uporabljate zastarelo verzijo iskalnika, kar vas bo oviralo pri nekaterih funkcionalnostih.
S pomočjo spodnjih povezav nadgradite svoj obstoječi brskalnik.
Priljubljene
Vaše priljubljene so prazne