0 Košarica
0 Dodaj obrnjen produkt v košarico Obrnjeni

Opis

Testenine kaneloni na osnovi koruzne moke.Brez glutena. Posebej formulirano za ljudi intolerantne na gluten
Sestavine: koruzna moka rumena 49,8%, koruzna moka bela 49,8%, emulgator: mono in digliceridi maščobnih kislin. Lahko vsebuje sledi soje in jajc. Brez glutena.

Navodilo za pripravo: Pripravite nadev in napolnite kanelone. Posodo primerno za pečico namastite in na dno dodajte del omake, ki mora biti tekoča (ne zgoščena). Nanjo položite napolnjene kanelone in jih prekrite s preostalo omako. Pazite, da bo omaka dovolj tekoča, ker tekočino vsrkajo testenine med peko. Po vrhu dodajte delčke masla in nariban parmezan. Kanelonov ne polagajte več kot v eno plast. Posodo pokrijte in jo položite v pečico segreto na 180 ºC. Pecite 30 minut in pred serviranjem počakajte še kakšno minuto.
Povprečna hranilna vrednost na 100 g
Energijska vrednost 1511 kJ / 356  kcal
Maščobe 2,0 g
od tega nasičene maščobe 1,0 g
Ogljikovi hidrati 77 g
od tega sladkorji 1,0 g
Prehranske vlaknine 1,5 g
Beljakovine 7,0 g
Sol 0,06 g

 

Neto količina: 200 g
Proizvajalec: Eurospital, Italija
Hranite na suhem in hladnem mestu.
Uporabno najmanj do: je označeno na vrhu embalaže.
Priporočamo nadgradnjo brskalnika
Naša spletna stran je detektirala, da uporabljate zastarelo verzijo iskalnika, kar vas bo oviralo pri nekaterih funkcionalnostih.
S pomočjo spodnjih povezav nadgradite svoj obstoječi brskalnik.
Priljubljene
Vaše priljubljene so prazne