0 Košarica
0 Dodaj obrnjen produkt v košarico Obrnjeni

Opis

Testenine za lazanjo na osnovi koruzne moke. Brez glutena. Posebej formulirano za ljudi intolerantne na gluten
Sestavine: koruzna moka rumena 50%, koruzna moka bela 50%. Lahko vsebuje sledi soje. Brez glutena.

Navodilo za pripravo: Predkuhanje ni potrebno. V ognjevarno posodo v plasteh naložite testenine za lazanjo, bešamel omako, poljubno (mesno ali zelenjavno) omako in parmezan. Zaključite s plastjo omake, potresite s parmezanom in kakšnim koščkom masla. Pokrito pecite v pečici 30 minut pri 180°C, nato še 10 minut odkrito, da se po vrhu zlato zapeče.

 
Povprečna hranilna vrednost na 100 g
Energijska vrednost 1511 kJ / 356  kcal
Maščobe 2,0 g
od tega nasičene maščobe 1,0 g
Ogljikovi hidrati 77 g
od tega sladkorji 1,0 g
Prehranske vlaknine 1,5 g
Beljakovine 7,0 g
Sol 0,06 g

 

Neto količina: 200 g
Proizvajalec: Eurospital, Italija
Hranite na suhem in hladnem mestu.
Uporabno najmanj do: je označeno na dnu embalaže.
Priporočamo nadgradnjo brskalnika
Naša spletna stran je detektirala, da uporabljate zastarelo verzijo iskalnika, kar vas bo oviralo pri nekaterih funkcionalnostih.
S pomočjo spodnjih povezav nadgradite svoj obstoječi brskalnik.
Priljubljene
Vaše priljubljene so prazne