Opis
Sestavine: sladkor, manj masten kakav (manj masten kakav, sredstvo za uravnavanje kislosti: kalijevi karbonati), koruzni škrob, sol, arome. Lahko vsebuje sledi mleka. Brez glutena.
Priprava:
- na štedilniku: vsebini vrečke dodajte 120 ml mleka in ob stalnem mešanju kuhajte na zmerni temperaturi do želene gostote. Za večjo gostoto podaljšajte čas kuhanja, za manjšo gostoto dodajte malo mleka.
- v mikrovalovni pečici: vsebino vrečke stresite v večjo skodelico in dodajte 120 ml mleka. Kuhajte pri 750W minuto in pol. Za večjo gostoto podaljšajte čas kuhanja za 10 sekund. Za manjšo gostoto povečajte količino mleka.
Povprečna hranilna vrednost za 100g izdelka:
Energijska vrednost 1573 kJ / 372 kcal
Maščobe 3,3 g
- od tega nasičene maščobe 2,0 g
Ogljikovi hidrati 79 g
- od tega sladkorji 56 g
Beljakovine 4,1 g
Sol 0,7 g
Neto količina: 125 g (5 vrečk)
Proizvajalec: Prontofoods S.p.A., Italija. Proizvedeno v Italiji.
Hranite na suhem mestu.
Uporabno najmanj do: je navedeno na embalaži izdelka.
Priprava:
- na štedilniku: vsebini vrečke dodajte 120 ml mleka in ob stalnem mešanju kuhajte na zmerni temperaturi do želene gostote. Za večjo gostoto podaljšajte čas kuhanja, za manjšo gostoto dodajte malo mleka.
- v mikrovalovni pečici: vsebino vrečke stresite v večjo skodelico in dodajte 120 ml mleka. Kuhajte pri 750W minuto in pol. Za večjo gostoto podaljšajte čas kuhanja za 10 sekund. Za manjšo gostoto povečajte količino mleka.
Povprečna hranilna vrednost za 100g izdelka:
Energijska vrednost 1573 kJ / 372 kcal
Maščobe 3,3 g
- od tega nasičene maščobe 2,0 g
Ogljikovi hidrati 79 g
- od tega sladkorji 56 g
Beljakovine 4,1 g
Sol 0,7 g
Neto količina: 125 g (5 vrečk)
Proizvajalec: Prontofoods S.p.A., Italija. Proizvedeno v Italiji.
Hranite na suhem mestu.
Uporabno najmanj do: je navedeno na embalaži izdelka.
Priporočamo nadgradnjo brskalnika
Naša spletna stran je detektirala, da uporabljate zastarelo verzijo iskalnika, kar vas bo oviralo pri nekaterih funkcionalnostih.
S pomočjo spodnjih povezav nadgradite svoj obstoječi brskalnik.