0 Košarica
0 Dodaj obrnjen produkt v košarico Obrnjeni

Opis

Univerzalna mešanica moke brez glutena. Posebej formulirano za osebe s preobčutljivostjo na gluten.
Primerna za pripravo kruha in drugih kvašenih izdelkov, biskvitnega in drobnega peciva ter testenin.
Št. analize na gluten: Neotron 20F00879-In-0

Sestavine:  koruzni škrob, riževa moka, tapiokin škrob, rastlinske vlaknine (bambus, indijski trpotec), sladkor, kislo testo (kvinojina moka, riževa moka, starter kultura), gostilo: guar guma, ksantan guma. Brez glutena

Predlog za pripravo kruha
Potrebujete: 500 g mešanice  Unimix , 300 – 400 g vode, 15 g svežega kvasa, 10 g soli, 20 g ekstra deviškega oljčnega olja.
Postopek: Kvas raztopite v manjši količini mlačne vode. Moki dodajte raztopljeni kvas, preostalo vodo (do primerne konsistence testa), sol in olje. Zamesite voljno testo brez grudic. Testo naj v pokriti posodi počiva 20-30 minut. Nato oblikujte hlebec ali štruco in vzhajajte 40-60 minut. Kruh pecite 30-40 minut na 200 °C.
Povprečna hranilna vrednost na 100 g:
Energijska vrednost 1.403 kJ/330 kcal
Maščobe 0,3 g
Od tega nasičene maščobe 0,2 g
Ogljikovi hidrati 73,0 g
od tega sladkorji 2,9 g
Prehranske vlaknine 6,0 g
Beljakovine 2,3 g
Sol 0,36 g

Neto količina:  1000 g
Hraniti na suhem in hladnem mestu. Po odprtju vrečko dobro zapreti.
Proizvajalec:  Vitapek Slovenija
Uporabno najmanj do: je navedeno na embalaži
Priporočamo nadgradnjo brskalnika
Naša spletna stran je detektirala, da uporabljate zastarelo verzijo iskalnika, kar vas bo oviralo pri nekaterih funkcionalnostih.
S pomočjo spodnjih povezav nadgradite svoj obstoječi brskalnik.
Priljubljene
Vaše priljubljene so prazne