0 Košarica
0 Dodaj obrnjen produkt v košarico Obrnjeni
O nas

O nas

Je življenje brez glutena tudi za Vas postala nuja ali se samo spogledujete z bolj zdravim načinom prehranjevanja? Imate težave in težavice, pa jim ne najdete skupnega imenovalca? So Vam diagnosticirali celiakijo ali kakšno drugo avtoimuno bolezen? Vas mučijo dvomi, strah pred preveč ali premalo informacijami, se ne znajdete v novi situaciji?

Vabimo Vas, da se sprehodite skozi naše spletne strani. Prepričani smo, da boste naleteli na veliko pomembnih informacij, razrešili dilemo glede svojega zdravja, našli nekaj, kar Vam bo olajšalo vsakodnevno prehranjevanje.

Vsebrezglutena.si je spletni portal, ki je v prvi vrsti namenjen bolnikom s celiakijo, verjamemo pa, da bo na naših straneh marsikaj koristnega zase našel vsak izmed Vas, ki si želi dobrega zdravja in počutja. Zavedamo se, da je v trgovinah ponudba brezglutenskih izdelkov iz dneva v dan boljša in večja, vendar še vedno zelo razdrobljena. Vemo tudi, kako naporno in zamudno je med trgovinskimi policami iskanje pravih in za zdravje bolnikov s celiakijo primernih izdelkov. Prav zato Vam v spletni trgovini vsebrezglutena.si ponujamo velik izbor vsega na enem mestu. Poleg spletne trgovine boste na naših straneh našli tudi zanimive avtorske članke, zanimivosti s svetovnega spleta, prevedene članke, zanimive povezave, številne recepte in drugo.

Naš cilj je pomagati predvsem ljudem, ki se na novo ali pa že dolga leta soočajo z vedno pogostejšim obolenjem – celiakijo. Poleg standardnih vsebin, Vam je na voljo tudi poseben predal za e- pošto svetovanje@vsebrezglutena.si, kjer smo Vam na voljo za nasvete ter pomoč, ko se sami morebiti ne znajdete najbolje.

Vljudno Vas vabimo, da pri bogatenju in rasti spletne strani sodelujete tudi sami. Celiakija je predvsem pri odraslih osebah bolezen tisočerih obrazov in zato je še kako pomembno, da se med seboj osveščamo, si pomagamo. Zaupajte nam svojo zgodbo, mogoče bo nekomu rešila življenje ali pokazala pot iz labirinta težav, ki mu ne ve imena. Hvaležni bomo tudi za vsakršen predlog, idejo, željo ali morebiti mnenje, kaj še pogrešate in česa si na spletni strani dodatno želite. V kolikor se sami ne želite izpostavljati, nam lahko pišete na info@vsebrezglutena.si in bomo za diskretno objavo Vašega prispevka poskrbeli sami.

In še pomembno opozorilo:

Vsebine na spletni strani vsebrezglutena.si nikakor niso nadomestilo za strokovno svetovanje ali zdravljenje strokovno usposobljenih in pooblaščenih zdravnikov z licenco. Vsem uporabnikom z zdravstvenimi težavami močno priporočamo, da obiščete svojega zdravnika in sami ne začenjate, spreminjate ali zaključujete zdravljenja. Vsebina strani vsebrezglutena.si ni namenjena za uporabo pri samodiagnosticiranju ter izbiro, začetek ali prekinitev terapij.

Želimo Vam veliko zdravja in dobrega počutja.

Tjaša Salobir Lipovšek

OSNOVNI PODATKI

Cosmar d. o. .o
Omejčeva 2

1234 Mengeš, Slovenija

Tel.: 051 669 343
Email: info@vsebrezglutena.si

Datum vpisa v Poslovni register Slovenije 03.06.2022
Matična številka: 9148787000
ID za DDV: SI79375626
IBAN:SI56 SI56 3400 0102 1586 419

SWIFT (BIC koda): KSPKSI22

Želite izvedeti več?

Kontaktirajte nas
Priljubljene
Vaše priljubljene so prazne