V večji posodi zavremo 1,4 l mleka.
Rumenjake, sladkor, vaniljev sladkor, rum, moko in preostalo mleko zmešamo z električnim mešalnikom, da dobimo homogeno zmes.
Beljake stepemo v trd sneg. Dodamo sladkor in stepamo še nekaj minut, da je resnično čvrst.
V vrelo mleko počasi dodajamo rumenjakovo zmes in pri tem neprestano mešamo z električnim mešalnikom. Na srednji temperaturi ob neprestanem mešanju kuhamo 8 minut. Zmes naj ves čas nežno vre, vendar pazite, da se ne zažge.
Kuhano rumenjakovo zmes počasi vlivamo v beljakov sneg in pri tem nežno mešamo z metlico (bolj prevzdigujemo). Pri tem naj vam nekdo pomaga - eden počasi vliva, drugi nežno meša.
To zmes enakomerno vlijemo v pekač, v katerem je listnato testo oziroma biskvit.
Postavimo v hladilnik, da se ohladi in strdi.
Premažemo s stepeno smetano. Po želji prekrijemo še z eno plastjo pečenega listnatega testa in posujemo s sladkorjem v prahu.