V posodo stresite moko, jo posolite in dodajte jogurt, olje ter vinski kamen. Premešajte s kuhalnico, dodajte Radensko in ponovno premešajte. Pekač za potico obložite s peki papirjem in vlijte maso v pekač. Pečico segrejte na 180 °C. Testo postavite v segreto pečico in pecite približno 45 minut.
Recept je prispevala: Angelca Škarja (slika je simbolična).
Izdelki iz recepta
Vsi izdelki
Priljubljene
Vaše priljubljene so prazne
To spletno mesto uporablja piškotke
Piškotke uporabljamo za prilagajanje vsebine in oglasov, zagotavljanje funkcij družabnih medijev in za analizo prometa. Nekatere podatke o vaši uporabi našega spletnega mesta lahko delimo tudi z našimi partnerji za družbene medije, oglaševanje in analitiko, ki jih lahko združijo z drugimi podatki, ki ste jim jih posredovali ali ki so jih zbrali pri vaši uporabi njihovih storitev. Če še naprej uporabljate naše spletno mesto, se strinjate z našimi piškotki.
Več o piškotkih.