0 Košarica
0 Dodaj obrnjen produkt v košarico Obrnjeni

Brezglutenski kruh Angelca

Odličen brezglutenski kruh, ki vedno uspe.

Sestavine:

  • 230 g Nutri Free moke za kruh

  • 230 g Lincer koruzne moke

  • ščepec soli

  • 3 žlice olja

  • 2 jogurta (4 dl)

  • 2,5 dl Radenske

  • vinski kamen

Priprava:

V posodo stresite moko, jo posolite in dodajte jogurt, olje ter vinski kamen. Premešajte s kuhalnico, dodajte Radensko in ponovno premešajte.
Pekač za potico obložite s peki papirjem in vlijte maso v pekač. Pečico segrejte na 180 °C. Testo postavite v segreto pečico in pecite približno 45 minut.

Recept je prispevala: Angelca Škarja (slika je simbolična).

Izdelki iz recepta

Vsi izdelki
Priljubljene
Vaše priljubljene so prazne