Priljubljene
Vaše priljubljene so prazne
Produkti v nakupovalni košarici
  • Nakupovalna košarica je prazna.
Priljubljene
Vaše priljubljene so prazne
Produkti v nakupovalni košarici
  • Nakupovalna košarica je prazna.

Solata s kvinojo, pečeno zelenjavo in feta sirom

Sestavine:

  • 1 skodelica bele kvinoje ali mešane kvinoje

  • 1 rdeča paprika

  • 1 bučka

  • 1 korenček

  • 100 g feta sira

  • 2 žlici olivnega olja

  • Sok polovice limone

  • Sol in poper po okusu

  • Sveža bazilika ali peteršilj

Priprava:

  • Kvinojo speremo in skuhamo po navodilih.

  • Zelenjavo narežemo na kocke, pokapamo z olivnim oljem, solimo in pečemo v pečici na 200 °C približno 20 minut.

  • Pečeno zelenjavo zmešamo s kuhano kvinojo.

  • Dodamo nadrobljen feta sir, limonin sok in sveža zelišča.

  • Postrežemo toplo ali hladno kot samostojen obrok ali prilogo.

Izdelki iz recepta

Vsi izdelki