Opis

MOKA MIX ZA POLNOZRNATI KRUH brez glutena. Posebej formulirano za osebe z intoleranco na gluten.
Sestavine : koruzni škrob, riževa moka, polnozrnata ajdova moka 10,5%, tapiokin škrob, sladkor, riževi otrobi 3%, vlaknine indijskega trpotca, sol, gostilo: guar guma in hidroksipropilmetil celuloza, kvasni ekstrakt. Lahko vsebuje sledi gorčičnega semena, soje in sezamovih semen. Brez glutena

Recept za pripravo kruha
 
Povprečna hranilna vrednost na 100 g:
Energijska vrednost 1.451 kJ/342 kcal
Maščobe 1,0 g
Od tega nasičene maščobe 0,2 g
Ogljikovi hidrati 78 g
od tega sladkorji 4,5 g
Prehranske vlaknine 4,5 g
Beljakovine 2,9 g
Sol 1,5 g

 
Neto količina : 1000 g
Proizvajalec : NT Food, Italija
Hranite v suhem in hladnem prostoru.
Uporabno najmanj do: datuma označenega levo spodaj na hrbtni strani embalaže.
Priporočamo nadgradnjo brskalnika
Naša spletna stran je detektirala, da uporabljate zastarelo verzijo iskalnika, kar vas bo oviralo pri nekaterih funkcionalnostih.
S pomočjo spodnjih povezav nadgradite svoj obstoječi brskalnik.