Opis
MOKA MIX ZA POLNOZRNATI KRUH brez glutena. Posebej formulirano za osebe z intoleranco na gluten.
Sestavine : koruzni škrob, riževa moka, polnozrnata ajdova moka 10,5%, tapiokin škrob, sladkor, riževi otrobi 3%, vlaknine indijskega trpotca, sol, gostilo: guar guma in hidroksipropilmetil celuloza, kvasni ekstrakt. Lahko vsebuje sledi gorčičnega semena, soje in sezamovih semen. Brez glutena
Recept za pripravo kruha
Neto količina : 1000 g
Proizvajalec : NT Food, Italija
Hranite v suhem in hladnem prostoru.
Uporabno najmanj do: datuma označenega levo spodaj na hrbtni strani embalaže.
Sestavine : koruzni škrob, riževa moka, polnozrnata ajdova moka 10,5%, tapiokin škrob, sladkor, riževi otrobi 3%, vlaknine indijskega trpotca, sol, gostilo: guar guma in hidroksipropilmetil celuloza, kvasni ekstrakt. Lahko vsebuje sledi gorčičnega semena, soje in sezamovih semen. Brez glutena
Recept za pripravo kruha
| Povprečna hranilna vrednost | na 100 g: |
|---|---|
| Energijska vrednost | 1.451 kJ/342 kcal |
| Maščobe | 1,0 g |
| Od tega nasičene maščobe | 0,2 g |
| Ogljikovi hidrati | 78 g |
| od tega sladkorji | 4,5 g |
| Prehranske vlaknine | 4,5 g |
| Beljakovine | 2,9 g |
| Sol | 1,5 g |
Neto količina : 1000 g
Proizvajalec : NT Food, Italija
Hranite v suhem in hladnem prostoru.
Uporabno najmanj do: datuma označenega levo spodaj na hrbtni strani embalaže.
Priporočamo nadgradnjo brskalnika
Naša spletna stran je detektirala, da uporabljate zastarelo verzijo iskalnika, kar vas bo oviralo pri nekaterih funkcionalnostih.
S pomočjo spodnjih povezav nadgradite svoj obstoječi brskalnik.
