Opis
MOKA MIX ZA POLNOZRNATI KRUH brez glutena. Posebej formulirano za osebe z intoleranco na gluten.
Sestavine : koruzni škrob, riževa moka, ajdova moka 10,5%, tapiokin škrob, sladkor, riževi otrobi 3%, vlaknine indijskega trpotca, gostilo: E464 in guar guma, sol, arome. Lahko vsebuje sledi gorčičnega semena in soje. Brez glutena
Navodilo za pripravo kruha (2 hlebčka):
Potrebujete: 500 g moke, 500 g vode, 7 g suhega kvasa, 15 g extra deviškega olivnega olja. Kvas dodajte moki in premešajte. Ob mešanju dodajajte vodo, da dobite lepo mehko homogeno testo. Testo vzhajajte na temperaturi prostora 1 uro. Po vzhajanju testo razdelite na dva dela. Vzhajajte še 20 minut. Pecite 10 minut pri 200°C in 30 minut pri 180°C.
Neto količina : 1000 g
Proizvajalec : NT Food, Italija
Hranite v suhem in hladnem prostoru.
Uporabno najmanj do: datuma označenega levo spodaj na hrbtni strani embalaže.
Sestavine : koruzni škrob, riževa moka, ajdova moka 10,5%, tapiokin škrob, sladkor, riževi otrobi 3%, vlaknine indijskega trpotca, gostilo: E464 in guar guma, sol, arome. Lahko vsebuje sledi gorčičnega semena in soje. Brez glutena
Navodilo za pripravo kruha (2 hlebčka):
Potrebujete: 500 g moke, 500 g vode, 7 g suhega kvasa, 15 g extra deviškega olivnega olja. Kvas dodajte moki in premešajte. Ob mešanju dodajajte vodo, da dobite lepo mehko homogeno testo. Testo vzhajajte na temperaturi prostora 1 uro. Po vzhajanju testo razdelite na dva dela. Vzhajajte še 20 minut. Pecite 10 minut pri 200°C in 30 minut pri 180°C.
Povprečna hranilna vrednost | na 100 g: |
---|---|
Energijska vrednost | 1.451 kJ/342 kcal |
Maščobe | 1,0 g |
Od tega nasičene maščobe | 0,2 g |
Ogljikovi hidrati | 78,0 g |
od tega sladkorji | 4,5 g |
Prehranske vlaknine | 4,5 g |
Beljakovine | 2,9 g |
Sol | 1,5 g |
Neto količina : 1000 g
Proizvajalec : NT Food, Italija
Hranite v suhem in hladnem prostoru.
Uporabno najmanj do: datuma označenega levo spodaj na hrbtni strani embalaže.
Priporočamo nadgradnjo brskalnika
Naša spletna stran je detektirala, da uporabljate zastarelo verzijo iskalnika, kar vas bo oviralo pri nekaterih funkcionalnostih.
S pomočjo spodnjih povezav nadgradite svoj obstoječi brskalnik.