0 Košarica
0 Dodaj obrnjen produkt v košarico Obrnjeni

Opis

MOKA MIX ZA POLNOZRNATI KRUH brez glutena. Posebej formulirano za osebe z intoleranco na gluten.
Sestavine : koruzni škrob, riževa moka, ajdova moka 10,5%, tapiokin škrob, sladkor, riževi otrobi 3%, vlaknine indijskega trpotca, gostilo: E464 in guar guma, sol, arome. Lahko vsebuje sledi gorčičnega semena in soje. Brez glutena

Navodilo za pripravo kruha (2 hlebčka):
Potrebujete: 500 g moke, 500 g vode, 7 g suhega kvasa, 15 g extra deviškega olivnega olja. Kvas dodajte moki in premešajte. Ob mešanju dodajajte vodo, da dobite lepo mehko homogeno testo. Testo vzhajajte na temperaturi prostora 1 uro. Po vzhajanju testo razdelite na dva dela. Vzhajajte še 20 minut. Pecite 10 minut pri 200°C in 30 minut pri 180°C.
Povprečna hranilna vrednost na 100 g:
Energijska vrednost 1.451 kJ/342 kcal
Maščobe 1,0 g
Od tega nasičene maščobe 0,2 g
Ogljikovi hidrati 78,0 g
od tega sladkorji 4,5 g
Prehranske vlaknine 4,5 g
Beljakovine 2,9 g
Sol 1,5 g

 

Neto količina : 1000 g
Proizvajalec : NT Food, Italija
Hranite v suhem in hladnem prostoru.
Uporabno najmanj do: datuma označenega levo spodaj na hrbtni strani embalaže.
Priporočamo nadgradnjo brskalnika
Naša spletna stran je detektirala, da uporabljate zastarelo verzijo iskalnika, kar vas bo oviralo pri nekaterih funkcionalnostih.
S pomočjo spodnjih povezav nadgradite svoj obstoječi brskalnik.
Priljubljene
Vaše priljubljene so prazne